Aquesta acció formativa, patricinada per les Cambres de comerç de la Comunitat Valenciana, té com a objectiu formar a l'empresari del comerç en els continguts, eines i habilitats necessàries per a la millora de la competitivitat del seu negoci, la seua adaptació a les noves demandes dels consumidors i al nou context i reptes del sector de la distribució comercial.

La impartició del taller es planifica amb un enfocament pràctic i combina l'exposició de conceptes amb l'aportació de casos pràctics i la realització de supòsits, que permeten als participants l'aprofitament de les hores de formació.

Així, el taller està previst que es realitze en l'aula d'usos múltiples de la Casa de la Cultura el dia 3 de novembre entre les 15:00 i les 16:45 hores.

Des del Consell de Cambres de comerç ens ha demanat que empleneu l'imprès d'inscripció enviant-lo a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o personalment a l'Agència de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Borriana. El termini per a apuntar-se finalitza el 28 d'octubre.

Animant-vos a participar, rebeu una cordial salutació.