L'esdeveniment se celebrarà en el Pla de Borriana durant els dies 10 i 11 de desembre i compta amb l'organització tant de la regidoria de Comerç com de la Federació.


La regidora de Comerç de l'Ajuntament de Borriana, Inma Carda, ha comparegut avui al costat de les representants de la Federació de Comerç de la ciutat per presentar la primera edició de la Fira de Nadal que durant el cap de setmana vinent tindrà lloc en el Pla. Però a més, també s'han detallat algunes de les iniciatives que des de fa dues setmanes s'han dut a terme des de la regidoria. Així, Carda ha explicat que “el passat 25 de novembre la regidoria de Comerç va iniciar la campanya nadalenca a través de la col·locació de cartelleria tant en diferents punts de la ciutat com les marquesines d'autobusos o suports publicitaris i també repartits entre els diferents comerços de la ciutat”. En la cartelleria, Carda ha explicat que “ens hem decantat pel lema 'Tot el que necessites als teues mans. Comerç de Borriana', amb la intenció d'incentivar les compres en els establiments de la ciutat, i així intentar evitar que la ciutadania es desplace a altres municipis o ciutats a realitzar les seues compres nadalenques”.

Divendres que ve serà la primera edició de la Fira de Nadal la que trega al carrer als comerços de la ciutat, ja que el Pla estarà completament replet de tot tipus de productes comercials especialment pensats per a l'època nadalenca, en el que convertirà l'emblemàtica plaça en un veritable centre comercial. Tal com ha explicat la presidenta de la Federació de Comerç, Carmen Sorolla, “es tracta d'una primera edició que esperem que satisfaça tant als compradors que busquen productes concrets, com als comerciants que veuen una bona oportunitat d’apropar més encara si cap els seus establiments als clients”

Però a més, la regidora de l'àrea també ha volgut recordar que “el divendres dia 9 tindrà lloc l'encesa de les llums que ja estan situades als carrers que formen el cinturó comercial de la ciutat, a més de les de l'arbre situat en la plaça Major a partir de la 20:30 hores”. Carda també ha volgut recordar que “com ja s'ha fet en altres campanyes anteriors, es realitzarà un sorteig de 3 vals per valor de 1.000 euros per a aquelles persones que compren en els comerços de Borriana i que entren a formar part del sorteig que tindrà lloc el 15 de desembre”. A més, amb la regidoria de Medi Ambient s'han adquirit un total de 400 pins per unificar, un any més, la decoració en les portes de cada comerç, i que a partir del 15 de gener seran replantats en una acció de sostenibilitat ambiental.

Finalment, Carda ha volgut manifestar que “aquest any hem treballat per complir amb les diferents reivindicacions que ens havia traslladat el comerç de Borriana després de la campanya de l'any anterior, i per això hem fet un esforç tant per a la il·luminació dels carrers, de l'arbre o el mateix patrocini d'una Fira de Nadal que segur que no es quedarà en tan sols aquesta primera edició i es repetirà en propers anys”.

I si el cap de setmana vinent la I Fira de Nadal serà protagonista, la regidoria ha volgut seguir oferint programacions especials amb l'objectiu d'atreure a clients i fidelitzar les seues compres a la ciutat. Així a partir del dia 17 de desembre i fins al dia de final d'any tindran lloc contacontes, música en directe, jocs al carrer o tallers de manualitats perquè els més menuts puguen gaudir mentre les seves famílies realitzen les seves compres nadalenques.