La Regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Borriana, celebrarà un sorteig de 3 vals de 1.000€ entre les persones que realitzen compres entre els dies 26 de novembre i 14 de desembre en qualsevol comerç adherit a aquesta campanya.

Amb l'objectiu d'incentivar i promoure el comerç local, el qual constitueix un important sector econòmic de la nostra ciutat, la Regidoria de Promoció Econòmica celebrarà aquest sorteig entre totes aquelles persones que entre el 26 de novembre i el 14 de desembre depositen els bolets, facilitats pels comerços de Borriana adherits a aquesta campanya, en les urnes ubicades a la Tinència d'Alcaldia de la zona marítima, a l'Ajuntament o al Mercat Municipal

Se sortejaran 3 premis de 1.000€ que hauran de gastar-se almenys en 5 establiments diferents amb un consum mínim de 50€ per establiment.

Podran participar totes aquelles persones que realitzen compres per un import mínim de 10€ en algún dels establiments comercials adherits a la campanya promocional ubicats a la localitat de Borriana. Els comerços entregaran als compradors un bolet que hauran d'omplir amb les seues dades personals i un nombre de telèfon de contacte.

El sorteig se celebrarà en acte públic el dia 15 de desembre a les 11h en l'Ajuntament de Borriana davant d'una taula formada per la Regidora de Promoció Econòmica, els presidents o presidentes de les associacions de comerç de la localitat i un empleat públic de l'Ajuntament.

Al següent enllaç es publiquen les Bases Reguladores amb la resta de clàusules.

Recorda que aquest nadal tot el que necessites està a les teues mans al Comerç Local de Borriana. Compra al comerç local i participa. La teua compra té premi.