El proper 10 de novembre, a les 18h, a la Cambra Agrària de Borriana, tindrem un taller gratuït de la associació ADICAE, especialitzada en la protecció, formació i informació dels drets dels consumidors.

Un dels principals objectius de ADICAE és el de fomentar la preocupació dels consumidors per conèixer i defensar els seus drets, especialment de forma col·lectiva. Per aconseguir aquesta fi la formació és fonamental. L'objectiu és que cada vegada més el consumidor prengui consciència de la necessitat de participar activament d'aquesta defensa organitzada.

A més, ADICAE promou la creació de comitès de defensa per part dels consumidors afectats per casos col·lectius en els quals han vist vulnerats els seus drets. Activitats totes elles per a la representació i defensa dels interessos de tots els seus socis i consumidors sempre amb propostes reivindicatives i a l'avantguarda. Participar en aquesta activitat va a suposar-vos ampliar els vostres coneixements com a consumidors.

Per a qualsevol dubte pots contactar amb Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..