Promoció Econòmica Borriana

L'Ajuntament de Borriana, a través de la regidoria de Promoció Econòmica de Borriana, vol informar d'un Taller pràctic de Qualitat de servei i atenció al client en hostaleria i turisme.

En el marc de les accions programades per Diputació de Castelló, dins de l'estratègia provincial per al foment de l'ocupació, l'emprenedoria i la Promoció econòmica, Borriana acollirà un taller formatiu per a conèixer i adquirir habilitats personals i tècniques de comunicació, per a aquelles persones que desenvolupen una activitat empresarial d'atenció al client, especialment relacionades amb l'hostaleria i el turisme.

El taller formatiu tindrà lloc en les instal·lacions del Casal Jove de Borriana, els pròxims 26,27,28 de setembre i 1,2,3,4 i 5 d'octubre, en horari de 9 a 14 hores. Les inscripcions es poden realitzar en l'Agència de desenvolupament local de l'Ajuntament de Borriana. Es pot sol·licitar més informació a través del telèfon 964 03 30 37 o en el correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Taller de Calidad de servicio y atención al cliente en hosteleria y turismo


El Ayuntamiento de Burriana, a través de la concejalía de Promoción Económica de Burriana, quiere informar de la puesta en marcha de un Taller práctico de Calidad de servicio y atención al cliente en hostelería y turismo.


En el marco de las acciones programadas por Diputación de Castellón, dentro de la estrategia provincial para el fomento de la ocupación, el emprendimiento y la Promoción económica, Burriana acogerá un taller formativo para conocer y adquirir habilidades personales y técnicas de comunicación, para aquellas personas que desarrollan una actividad empresarial de atención al cliente, especialmente relacionadas con la hostelería y el turismo.


El taller formativo tendrá lugar en las instalaciones del Casal Jove de Burriana, los próximos 26,27,28 de septiembre y 1,2,3,4 y 5 de octubre, en horario de 9 a 14 horas.


Las inscripciones se pueden realizar en la Agencia de desarrollo local del Ayuntamiento de Burriana. Se puede solicitar más información a través del teléfono 964 03 30 37 o en el correo electrónico Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..