Avui dijous 1 d'octubre, a l'aula magna del Casal Jove de Borriana, ha començat el taller “Claus per superar processos de selecció per a administratius”, dirigit a persones que es troben buscant treball a les àrees de serveis d'empreses i oficines.


La regidora delegada de promoció econòmica, Inma Carda, ha estat l'encarregada de donar la benvinguda als 15 alumnes/as participants i a la docent responsable del taller, Vanesa Celades, qui ha agraït la col·laboració de l’Ajuntament de Borriana i la seua implicació per al desenvolupament a la nostra ciutat de l'Estratègia Provincial per al Foment de l'Ocupació de la Diputació de Castelló, dins de la qual s'inclou aquesta activitat formativa.

La durada del taller serà de vuit hores repartides en dos dies, de 09:30 a 13:30 hores i la participació és totalment gratuïta. No obstant això, a causa del gran nombre de persones que s'han inscrit i al fet que el màxim d'assistents admessos per taller és de 15 alumnes/as, es tornarà a realitzar una nova edició els propers dies 22 i 23 d'octubre.