Plaç obert per a la presentació de sol·licituds com a personal docent o alumne del Taller d'Ocupació de Borriana

Un taller d'ocupació és un programa mixt d'ocupació i formació (s'aprèn i es treballa) que té com a objecte incrementar la *empleabilidad de les persones aturades de vint-i-cinc o més anys, amb la finalitat de facilitar la seua inserció laboral, combinant l'aprenentatge d'un ofici amb el treball real, mitjançant la realització d'obres o la prestació de serveis d'utilitat pública o interès social.

Concretament, el Taller d'Ocupació de Borriana té una durada de 12 mesos. Durant aquest període, els alumnes són contractats per l'Ajuntament de Borriana sota la modalitat de contracte per a la formació i reben un salari mensual de 707,70 € (SMI 2017).

El taller d'ocupació de Borriana té dues especialitats formatives.

La primera d'elles imparteix formació sobre animació i temps lliure, concretament els certificats de professionalitat “Dinamització d'activitats de temps lliure infantil i juvenil” i “Adreça i coordinació d'activitats de temps lliure educatiu infantil i juvenil”. L'alumnat d'aquest mòdul desenvoluparà activitats d'animació en diferents llocs del municipi al llarg de tot l'any.

La segona especialitat impartirà els continguts del certificat de professionalitat “Promoció turística i informació al visitant” i els seus alumnes i alumnes duran a terme diferents treballs relacionats amb el desenvolupament i posada en valor dels recursos turístics de Borriana.

Ací et deixem tota la informació necessària per a la presentació de sol·licituds tant si desitges participar com a alumne com si vols presentar-te als processos de selecció del personal docent.