La subvenció de 28.420 euros atorgada pel SERVEF i els 14.000 euros que aporta el consistori serviran per a reforçar els departaments d'informàtica, comunicació o serveis socials

La regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació de l'Ajuntament de Borriana ha anunciat la futura contractació de fins a tres joves qualificats per a començar a treballar en diferents departaments municipals, gràcies a que el SERVEF ha fet oficial una subvenció de fins a 28.420,63 euros, pertanyent al programa de creació de llocs d'ocupació i assessorament laboral “T’Avalem” i, també, als 14.000 euros que la regidoria destinarà a la iniciativa de contractació. La mateixa regidora de l'àrea, Maria Romero, ha volgut posar l'accent i recordar a tots els interessats i interessades a accedir als llocs de treball que “hauran de renovar la seua targeta de desocupació i en ella haurà de constar que són menors de 30 anys i, sobretot, estar inscrits en el Sistema de Garantia Juvenil. A més, s'haurà de aportar la documentació per demostrar que resideixen en la ciutat de Borriana i que acrediten alguna de les tres titulacions exigides per a l'accés a l'oferta laboral. A partir d'ací, serà el mateix SERVEF qui realitze la convocatòria per al procés de selecció dels i les joves aspirants”. Dins dels diferents criteris que es tindran en compte per part del SERVEF a l'hora de realitzar la selecció final, s'inclouen aspectes com la renda de la unitat familiar, l'experiència laboral, la formació complementària o les competències lingüístiques, entre altres aspectes.

Les tres contractacions que permetrà realitzar la subvenció del SERVEF a l'Ajuntament de Borriana es destinaran als departaments d'Informàtica, Serveis Socials i Comunicació, per la qual cosa les persones aspirants hauran d'acreditar la possessió de les titulacions de Llicenciatura o Grau en Comunicació Audiovisual, Enginyeria Informàtica o Cicle Superior en Integració Social.

Tal com ha volgut explicar la regidora de l'àrea, Maria Romero, «seguim aprofitant qualsevol oportunitat que se'ns brinda a l'hora d'oferir llocs de treball i facilitar l'accés a la ciutadania de Borriana, per açò creiem que és una gran notícia que el programa “T'Avalem” haja tingut en compte les nostres peticions a l'hora d'oferir contractes estables i no precaris i amb sous baixos com succeïa en altres ocasions, a més de l'aportació económica de l'Ajuntament de més de 14.000 euros que creiem clau per tirar endavant les contractacions”. Tota la informació referent a les tres ofertes del SERVEF es pot consultar a través de l'enllaç.