Fins a quinze borrianencs han pogut millorar les seues prestacions i coneixements en àmbits com la motivació, les noves tendències empresarials, la creativitat o els models de negoci.

La regidora d'Ocupació i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Borriana, Maria Romero, ha estat present en el tancament d'una nova edició dels Training Days per a joves emprenedors que durant les últimes quatre setmanes s'han dut a terme en les instal·lacions del Casal Jove de la ciutat. Segons la mateixa regidora i els representants dels Centres Europeus d'empreses Innovadores que han dirigit els Training Days, «per segon any consecutiu creiem que la iniciativa ha sigut més que exitosa, ja que la quinzena d'emprenedors i emprenedores que ha participat, marxen d'ací amb molta més formació i coneixements sobre emprenedurisme i de com millorar les capacitats d'una empresa que haja iniciat la seua activitat recentment».

Ha sigut l'últim dels tallers formatius, el Nous Models de Negoci, el que ha tancat les sessions que es van iniciar el passat 1 de juny en el Casal Jove de Borriana. Tal com han assenyalat des de les dues institucions organitzadores dels Training Days, Ajuntament i CEEI, «la participació ha sigut bona. Malgrat que sempre ens agradaria comptar amb el major nombre de gent interessada a millorar diversos aspectes empresarials dins del seu negoci, el fet de s'hagen inscrit prop de vint persones és una més que bona notícia». La regidoria de l'àrea de Promoció Econòmica i Ocupació de l'Ajuntament, Maria Romero, també ha valorat satisfactòriament que «les persones emprenedores que han assistit als Training Days, hagen respost amb una gran implicació i entusiasme pels nous coneixements que se'ls han traslladat en unes jornades que el passat any organitzem per primera vegada a Borriana i amb les quals pretenem seguir oferint formació i assessorament perquè compten amb les eines i recursos suficients en el procés de creació o creixement d'una empresa o nova oportunitat de negoci».