Aquest mes de juny prestarem especial atenció als emprenedors i a les empreses de creació recent a la nostra ciutat. Per a això, comptant amb el suport tècnic del CEEI (Centre Europeu d'Empreses Innovadores), desenvoluparem els TRAINING DAYS, que bàsicament són uns tallers formatius GRATUÏTS adreçats tant a persones que volen iniciar una activitat empresarial com a empresaris que desitgen millorar i desenvolupar projectes de creació recent.

Els TRAINING DAYS treballen quatre aspectes bàsics de l'activitat empresarial: MOTIVACIÓ, TENDÈNCIES, CREATIVITAT I MODEL DE NEGOCI, i tenen com a OBJECTIU:

- Potenciar els recursos personals dels emprenedors participants.

- Treballar la intel·ligència emocional i desenvolupar habilitats emocionals que incrementen la pròpia competència emocional, els nivells de benestar i el rendiment personal i professional.

- Conéixer diferents tècniques de creativitat i aplicar-les durant els tallers per tal de millorar i diferenciar els projectes dels emprenedors que hi participen.

- Introduir els participants en el coneixement de les tendències i oportunitats actuals i en el concepte de “model de negoci”.

- Conéixer metodologies i eines per a detectar les tendències.

 

Els TRAINING DAYS s'adrecen a:

- Persones que disposen d'una idea o projecte empresarial innovador, oferint-los un assessorament per a poder transformar la seua idea en una empresa.

- Emprenedors, professionals, autònoms i empreses de menys de dos anys que puguen necessitar un impuls creatiu, buscar noves línies de negoci, o que requerisquen innovar, madurar o redefinir el seu model de negoci.

- Si NO tens idea però sí que t'agradaria crear la teua pròpia empresa, també pots inscriure't en aquest programa on, mitjançant unes sessions de creativitat, t'ajudarem a generar-ne una per a tu.

 

El PROGRAMA i les DATES dels TRAINING DAYS són els següents:

Dijous 01 de juny: "Motivació per a emprendre"

Dijous 08 de juny: "Tendències i oportunitats, com detectar-les"

Dijous 15 de juny: "Creativitat per a emprenedors i empreses"

Dijous 22 de juny: "Nous models de negoci"

L'HORARI serà de 16.00 h a 20.00 h, i el LLOC, el Casal Jove de Borriana.

 

Per inscriure’t als TRAINING DAYS fes click al seguent enllaç: https://goo.gl/forms/MyJOe5zP1LE8Xy3H3

El termini d’inscripció finalitza el 31 de maig.