Aquest mes d'abril comencem un nou cicle de tallers inclosos en l'Estratègia Provincial per a l'Ocupació i l’Emprenedoria que desenvolupa la Diputació de Castelló, i com primera activitat, anem a impartir un nou taller denominat: "APRÈN A UTILITZAR EL TEU MÒBIL PER A CERCAR OCUPACIÓ"

Durant les 12 hores que dura el curs, l'alumnat aprendrà a utilitzar les aplicacions específiques de cerca d'ocupació dissenyades per a mòbil, a emplenar  el seu curriculum on-line, a enviar documents adjunts, etc. 

A més d'acudir al taller amb un telèfon, com a requisit es demana als assistents un nivell mínim de coneixement d'informàtica que els permeta seguir les indicacions del professor amb aprofitament. 

El taller es realitzarà en el Casal Jove els dies 3, 4 i 7 d'abril, en horari de 09:30 a 13:30. Els interessats que desitgen apuntar-se han d'emplenar l'imprès adjunt i remetre-ho a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o lliurar-ho en l'Agència de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Borriana. 

Açò sí, cal donar-es pressa que sols hi ha 15 places.