Noticies d'Ocupació

El programa “T'Avalem” permetrà la contractació de tres joves per a serveis municipals de Borriana

La subvenció de 28.420 euros atorgada pel SERVEF i els 14.000 euros que aporta el consistori serviran per a reforçar els departaments d'informàtica, comunicació o serveis socials

Borriana clausura en el Casal Jove els seus cursos de Training Days per a persones emprenedores

Fins a quinze borrianencs han pogut millorar les seues prestacions i coneixements en àmbits com la motivació, les noves tendències empresarials, la creativitat o els models de negoci.

Taller pràctic: "DESENVOLUPAMENT PERSONAL PER A L'OCUPACIÓ I L'EMPRENEDORIA"

Presentem un taller de Coaching Personal que us ajudarà a desenvolupar el vostre potencial personal a través de l'autoconfiança, la comunicació i habilitats en les relacions humanes.

LA FORMACIÓ PROFESSIONAL A BORRIANA, UN VENTALL D’OPCIONS PER A REINVENTAR-SE PROFESSIONALMENT

Des de la Regidoria de Promoció Econòmica es busca oferir una informació completa de les opcions de formació professional que hi ha al municipi per tal que les persones aturades puguen reciclar-se professionalment.

Taller Gratuït: “POSA'T AL DIA EN LA CERCA D'OCUPACIÓ PER INTERNET”

Comencem aquest mes de maig amb oferint-vos un nou taller de l'Estratègia Provincial per a l'Ocupació de la Diputació denominat “POSA'T Al DIA EN LA CERCA D'OCUPACIÓ PER INTERNET”, adreçat a persones aturades que desitgen millorar les seues habilitats en la utilització d'Internet com a eina per a trobar treball.

Publicades les bases del taller T'AVALEM per a la formació de 10 joves a Borriana

El Taller “T’Avalem” Borriana és un projecte de formació i ocupació, finançat pel SERVEF i el Ajuntament de Borriana, on els joves aprenen una ocupació alternant l'aprenentatge amb el treball real.

JORNADES DE PREPARACIÓ (“TRAINING DAYS”) PER A EMPRENEDORS I EMPRESES DE NOVA CREACIÓ

Aquest mes de juny prestarem especial atenció als emprenedors i a les empreses de creació recent a la nostra ciutat. Per a això, comptant amb el suport tècnic del CEEI (Centre Europeu d'Empreses Innovadores), desenvoluparem els TRAINING DAYS, que bàsicament són uns tallers formatius GRATUÏTS adreçats tant a persones que volen iniciar una activitat empresarial com a empresaris que desitgen millorar i desenvolupar projectes de creació recent.

Publicació del Programa "AVALEM JOVES" de suport a la contractació indefinida de persones joves qualificades

El passat 24 de març es va publicar en el DOGV la convocatòria d'ajudes econòmiques per a la contractació indefinida inicial de joves qualificats (llicenciats, graduats, tècnics superiors de FP, etc.) que estiguen inscrits en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil.   

Taller Gratuït: "APRÈN A UTILITZAR EL TEU MÒBIL PER A CERCAR OCUPACIÓ"

Aquest mes d'abril comencem un nou cicle de tallers inclosos en l'Estratègia Provincial per a l'Ocupació i l’Emprenedoria que desenvolupa la Diputació de Castelló, i com primera activitat, anem a impartir un nou taller denominat: "APRÈN A UTILITZAR EL TEU MÒBIL PER A CERCAR OCUPACIÓ"