Noticies d'Ocupació

Programa d'ajudes destinades a afavorir l'accés al mercat de treball dels col·lectius vulnerables: persones amb diversitat funcional o malaltia mental

Nova Subvenció emprenedors

El Govern Autonòmic, ha anunciat una nova línia d'ajudes destinada a afavorir la inserció laboral de persones amb algun tipus de diversitat funcional o malaltia mental pera l'exercici 2018.

 

VOLS REBRE INFORMACIÓ DELS PROGRAMES D'OCUPACIÓ I FORMACIÓ DE L'AJUNTAMENT DE BORRIANA EN EL TEU TELÈFON?

Hola a tots i totes!

Per millorar la comunicació de la Regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Borriana amb la ciutadania estem creant unes llistes de difusió per Whatsappamb les quals desitgem fer arribar de manera més ràpida tota la informació relacionada amb els programes d'ocupació i formació que organitzem des de l'Ajuntament.

NOU TALLER D'CUPACIÓ AMB DOS GRUPS: "Animació Turística" i "Promoció i Informació Turística"

Plaç obert per a la presentació de sol·licituds com a personal docent o alumne del Taller d'Ocupació de Borriana

El programa “T'Avalem” permetrà la contractació de tres joves per a serveis municipals de Borriana

La subvenció de 28.420 euros atorgada pel SERVEF i els 14.000 euros que aporta el consistori serviran per a reforçar els departaments d'informàtica, comunicació o serveis socials

Borriana clausura en el Casal Jove els seus cursos de Training Days per a persones emprenedores

Fins a quinze borrianencs han pogut millorar les seues prestacions i coneixements en àmbits com la motivació, les noves tendències empresarials, la creativitat o els models de negoci.

Taller pràctic: "DESENVOLUPAMENT PERSONAL PER A L'OCUPACIÓ I L'EMPRENEDORIA"

Presentem un taller de Coaching Personal que us ajudarà a desenvolupar el vostre potencial personal a través de l'autoconfiança, la comunicació i habilitats en les relacions humanes.

LA FORMACIÓ PROFESSIONAL A BORRIANA, UN VENTALL D’OPCIONS PER A REINVENTAR-SE PROFESSIONALMENT

Des de la Regidoria de Promoció Econòmica es busca oferir una informació completa de les opcions de formació professional que hi ha al municipi per tal que les persones aturades puguen reciclar-se professionalment.

Taller Gratuït: “POSA'T AL DIA EN LA CERCA D'OCUPACIÓ PER INTERNET”

Comencem aquest mes de maig amb oferint-vos un nou taller de l'Estratègia Provincial per a l'Ocupació de la Diputació denominat “POSA'T Al DIA EN LA CERCA D'OCUPACIÓ PER INTERNET”, adreçat a persones aturades que desitgen millorar les seues habilitats en la utilització d'Internet com a eina per a trobar treball.

Publicades les bases del taller T'AVALEM per a la formació de 10 joves a Borriana

El Taller “T’Avalem” Borriana és un projecte de formació i ocupació, finançat pel SERVEF i el Ajuntament de Borriana, on els joves aprenen una ocupació alternant l'aprenentatge amb el treball real.