Noticies d'Ocupació

Taller pràctic: "DESENVOLUPAMENT PERSONAL PER A L'OCUPACIÓ I L'EMPRENEDORIA"

Presentem un taller de Coaching Personal que us ajudarà a desenvolupar el vostre potencial personal a través de l'autoconfiança, la comunicació i habilitats en les relacions humanes.

LA FORMACIÓ PROFESSIONAL A BORRIANA, UN VENTALL D’OPCIONS PER A REINVENTAR-SE PROFESSIONALMENT

Des de la Regidoria de Promoció Econòmica es busca oferir una informació completa de les opcions de formació professional que hi ha al municipi per tal que les persones aturades puguen reciclar-se professionalment.

Taller Gratuït: “POSA'T AL DIA EN LA CERCA D'OCUPACIÓ PER INTERNET”

Comencem aquest mes de maig amb oferint-vos un nou taller de l'Estratègia Provincial per a l'Ocupació de la Diputació denominat “POSA'T Al DIA EN LA CERCA D'OCUPACIÓ PER INTERNET”, adreçat a persones aturades que desitgen millorar les seues habilitats en la utilització d'Internet com a eina per a trobar treball.

Publicades les bases del taller T'AVALEM per a la formació de 10 joves a Borriana

El Taller “T’Avalem” Borriana és un projecte de formació i ocupació, finançat pel SERVEF i el Ajuntament de Borriana, on els joves aprenen una ocupació alternant l'aprenentatge amb el treball real.

JORNADES DE PREPARACIÓ (“TRAINING DAYS”) PER A EMPRENEDORS I EMPRESES DE NOVA CREACIÓ

Aquest mes de juny prestarem especial atenció als emprenedors i a les empreses de creació recent a la nostra ciutat. Per a això, comptant amb el suport tècnic del CEEI (Centre Europeu d'Empreses Innovadores), desenvoluparem els TRAINING DAYS, que bàsicament són uns tallers formatius GRATUÏTS adreçats tant a persones que volen iniciar una activitat empresarial com a empresaris que desitgen millorar i desenvolupar projectes de creació recent.

Publicació del Programa "AVALEM JOVES" de suport a la contractació indefinida de persones joves qualificades

El passat 24 de març es va publicar en el DOGV la convocatòria d'ajudes econòmiques per a la contractació indefinida inicial de joves qualificats (llicenciats, graduats, tècnics superiors de FP, etc.) que estiguen inscrits en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil.   

Taller Gratuït: "APRÈN A UTILITZAR EL TEU MÒBIL PER A CERCAR OCUPACIÓ"

Aquest mes d'abril comencem un nou cicle de tallers inclosos en l'Estratègia Provincial per a l'Ocupació i l’Emprenedoria que desenvolupa la Diputació de Castelló, i com primera activitat, anem a impartir un nou taller denominat: "APRÈN A UTILITZAR EL TEU MÒBIL PER A CERCAR OCUPACIÓ"

Bolsa de treball temporal: "Auxiliar Administrativo"

Bases per a la constitució d'una borsa d'ocupació temporal per proveir temporalment lloc d'auxiliar administratiu per al "PROJECTE POTENCIACIÓ DE L'AUTOOCUPACIÓ I SUPORT A LES PIMES A TRAVÉS DE L'ASSESSORAMENT A EMPRENEDORS I LA TUTORIZACIÓ EN LA TRANSMISSIÓ D'EMPRESES” dins del programa d'actuació per al període 2016/17

Bolsa de treball temporal: "Tècnic Especialista en Empreses". EMPRENEDORS.

Bases per a la constitució d'una borsa d'ocupació temporal per a proveir temporalment posat de Tècnic Especialista en Empreses per al "PROJECTE POTENCIACIÓN DE L'AUTOOCUPACIÓ I SUPORT A les PIMES A TRAVÉS DE L'ASSESSORAMENT A EMPRENEDORS" dins del programa d'actuació per al període 2016/17.