Noticies d'Ocupació

Una veintena de empresas traen hasta 100 ofertas de trabajo al Fòrum SOM TALENT de Borriana

somtalententrevistes

Pese a que las inscripciones para las entrevistas se han agotado ya este lunes, los y las interesadas podrán entregar sus currículums a las empresas durante la jornada del viernes.

Curs de Prevenció de Riscos Laborals

PREVENCIÓ RISCOS LABORALS 18 Cartell

L'Ajuntament de Borriana, a través de la regidoria de Promoció Econòmica vol donar conter de la posada en marxa d'un curs de Prevenció de Riscos Laborals dirigit a persones que es troben en situació de desocupació, amb la finalitat de millorar les seues competències professionals per a facilitar l'accés al món laboral.

Oberta borsa de treball per a la contractació d'Informador Turístic

images

L'Ajuntament de Borriana, a través de l'àrea de Promoció Econòmica, vol donar compte de l'obertura d'una borsa de treball per a la contractació d'una persona per al càrrec d'Informador Turístic, a través del sistema de concurso/oposición. A continuació vos adjuntem les bases i la inscripció. El termini de presentació de candidatures finalitza el 4 de maig.

En marxa el procés de constitució d'una borsa de treball per a la vacant d'Arxiver Municipal

promocióeconòmica arxiver

L'Ajuntament de Borriana vol anunciar una nova oferta d'ocupació.
Està en marxa el procés de constitució d'una borsa de treball per a la vacant d'Arxiver Municipal, amb caràcter temporal. El termini finalitza el 16 d'abril. Teniu tota la informació.

Borriana manté oberta la inscripció per al procés de selecció de personal de l'Escola de Formació «Et Formem»

jardineriastberta2 opt

La regidoria d'Ocupació i Promoció Econòmica i el SERVEF tanquen aquest dijous dia 12 el termini per als llocs de treball de Director/a, Monitor/a de jardineria i professor/a de suport

PROCÉS DE SELECCIÓ DEL PERSONAL DIRECTIU, DOCENT I DE SUPORT DE L'ESCOLA D'OCUPACIÓ ET FORMEM BORRIANA

promocióeconòmica Borriana

ANUNCI DE L'ALCALDIA PRESIDÈNCIA RELATIU AL PROCÉS DE SELECCIÓ DEL PERSONAL DIRECTIU, DOCENT I DE SUPORT DE L'ESCOLA D'OCUPACIÓ ET FORMEM BORRIANA

Curs GRATUÏT de "PERSONAL D'HOSTELERÍA

 

3 1

Els hotels de la zona tenen necessitats de contractació de cambrers amb formació. Esta és la teua oportunitat d'especialitzar-te en el sector hostaler. Des de Diputació volem ajudar-te a millorar la teua ocupabilitat per això t'oferim El Curs GRATUÏT de "PERSONAL D'HOSTELERÍA" amb altes possibilitats d'inserció en el sector. Este curs inclou formació teòrica de 100 hores, 50 hores teoricopràctiques en l'Hotel Llum i 50 hores de pràctiques no laborals en empreses del sector hostaler.

NINGÚ SENSE TREBALL; NINGÚ SENSE QUALIFICACIÓ

0001

Des del Pla d'Ocupació de Creu Roja i a fi de millorar l'ocupabilitat de totes aquelles persones que estan buscant una ocupació,començarem una sèrie d'accions formatives amb pràctiques en empresa A MITJAN ABRIL en sectors d'activitat econòmica amb demanda de professionals de cara a la campanya d'estiu:

Programa d'ajudes destinades a afavorir l'accés al mercat de treball dels col·lectius vulnerables: persones amb diversitat funcional o malaltia mental

Nova Subvenció emprenedors

El Govern Autonòmic, ha anunciat una nova línia d'ajudes destinada a afavorir la inserció laboral de persones amb algun tipus de diversitat funcional o malaltia mental pera l'exercici 2018.