Noticies de Comerç

Sorteig de Federació de Comerços de Borriana

30726093 1709162642510061 739406309660557312 n

Federació de Comerços de Borriana ha posat en marxa una iniciativa, que pretén fomentar la promoció del comerç local, a través del sorteig de tres vals, amb valor de 500 euros, que seran sortejats entre totes aquelles persones que compren en almenys sis comerços de la ciutat, que estiguen federats.

Entrega de premis "Borriana t'enamora"

PromocióEconòmica Borriana 16

L'Ajuntament de #Borriana, a través de l'àrea de #PromocióEconòmica, ha fet entrega dels premis, del concurs organitzat per #FederaciódelComerç de la ciutat amb la col·laboració de la regidoria, amb motiu del dia Sant Valentí, davall el nom "#Borriana t'enamora"????.

Borriana t'enamora ja té premiats

Burriana tenamora Guanyadors 1
 
Borriana t'enamora ja té premiats! Has participat en el concurs organitzat per la Federació de Comerç de Borriana, amb la col·laboració de l'Ajuntament, amb motiu de Sant Valentí? Ací tens la llista dels guanyadors d'esta edició de Borriana T'enamora. Enhorabona a tots els guanyadors!

CONCURS D’APARADORS

 

Hola a totes i a tots!


Arranquem el ambient faller al comerç de Borriana amb la convocatòria del tradicional CONCURS D’APARADORS que fem extensible als establiments que vulguen participar.

 

Programa de Competitivitat Turística per a Autònoms i Pimes

L'Agència Valenciana del Turisme i el Consell de Cambres de la Comunitat Valenciana posen en marxa un Programa de Competitivitat Turística persegueix ajudar els autònoms i pimes turístiques de la Comunitat Valenciana a definir solucions i detectar oportunitats de negoci turístic, que redundin en el posicionament competitiu que exigeix el mercat turístic avui i en la innovació i millora dels seus processos productius. 

COMENÇA A EXPORTAR

IVACE Internacional i les Cambres de Comerç de la Comunitat Valenciana organitzan el programa COMENÇA A EXPORTAR

Els venedors i personal del Mercat de la Mar qualifiquen de “positiu” el funcionament durant el segon trimestre

Després de la reunió entre tots els agents implicats en el Mercat de la Mar es van acordar mesures futures per a seguir millorant l'afluència i la neteja de la instal·lació

AJUDES PER A PIMES COMERCIALS 2017

Obrin termini les següents convocatòries:

1.- Ajudes AVALEM COMERÇ a la pime comercial per a l'exercici 2017. Comerç.

2.- Ajudes EMPRENEM COMERÇ a la pime comercial per a l'exercici 2017. Comerç

3.- Ajudes AVALEM ARTESANIA a pimes per a l'exercici 2017. Artesania.