Noticies de Comerç

Entrega de premis "Borriana t'enamora"

PromocióEconòmica Borriana 16

L'Ajuntament de #Borriana, a través de l'àrea de #PromocióEconòmica, ha fet entrega dels premis, del concurs organitzat per #FederaciódelComerç de la ciutat amb la col·laboració de la regidoria, amb motiu del dia Sant Valentí, davall el nom "#Borriana t'enamora"😍.

Borriana t'enamora ja té premiats

Burriana tenamora Guanyadors 1
 
Borriana t'enamora ja té premiats! Has participat en el concurs organitzat per la Federació de Comerç de Borriana, amb la col·laboració de l'Ajuntament, amb motiu de Sant Valentí? Ací tens la llista dels guanyadors d'esta edició de Borriana T'enamora. Enhorabona a tots els guanyadors!

CONCURS D’APARADORS

 

Hola a totes i a tots!


Arranquem el ambient faller al comerç de Borriana amb la convocatòria del tradicional CONCURS D’APARADORS que fem extensible als establiments que vulguen participar.

 

Programa de Competitivitat Turística per a Autònoms i Pimes

L'Agència Valenciana del Turisme i el Consell de Cambres de la Comunitat Valenciana posen en marxa un Programa de Competitivitat Turística persegueix ajudar els autònoms i pimes turístiques de la Comunitat Valenciana a definir solucions i detectar oportunitats de negoci turístic, que redundin en el posicionament competitiu que exigeix el mercat turístic avui i en la innovació i millora dels seus processos productius. 

COMENÇA A EXPORTAR

IVACE Internacional i les Cambres de Comerç de la Comunitat Valenciana organitzan el programa COMENÇA A EXPORTAR

Els venedors i personal del Mercat de la Mar qualifiquen de “positiu” el funcionament durant el segon trimestre

Després de la reunió entre tots els agents implicats en el Mercat de la Mar es van acordar mesures futures per a seguir millorant l'afluència i la neteja de la instal·lació

AJUDES PER A PIMES COMERCIALS 2017

Obrin termini les següents convocatòries:

1.- Ajudes AVALEM COMERÇ a la pime comercial per a l'exercici 2017. Comerç.

2.- Ajudes EMPRENEM COMERÇ a la pime comercial per a l'exercici 2017. Comerç

3.- Ajudes AVALEM ARTESANIA a pimes per a l'exercici 2017. Artesania.

Concurs d'aparadors falles 2017

La Regidoria de Comerç patrocina el CONCURS D'APARADORS DE FALLES 2017 al qual estan convidats a participar tots els establiments de Borriana.