APP COMERCIAL 18 Cartell

L'Ajuntament de Borriana, a través de la regidoria de Promoció Econòmica, vol anunciar l'engegada d'una formació gratuïta específica per a comerciants. Es tracta d'un curs que donarà les claus per a crear una aplicació mòbil, que puga suposar un element diferenciador i de valor, per a afavorir l'augment de les vendes.

La formació tindrà lloc els dies 24, 27 i 28 de setembre i 5 d'octubre, de 14:30 a 16:30 hores en la Casa de la cultura.

 

La primera sessió es denomina; LA IMPORTÀNCIA D'UNA APP PER A UN COMERÇ. DIA 24 de setembre de 2018 HORA: 14:30– 16:30 hores. Conscienciar de la importància que té una app per a l'activitat comercial quant a que aporta informació immediata de la nostra activitat a més de ser un servei diferenciador i que millora l'atenció al client. Segona sessió: COM DISSENYAR UNA APP PER A UN COMERÇ DIA 27 de setembre de 2018 HORA: 14:30– 16:30 hores Aprendre a construir, gestionar i organitzar una app per a qualsevol activitat comercial. Tercera i quarta sessió: COM GESTIONAR EFICAÇMENT UNA APP COMERCIAL DIA 28 de setembre i 5 d'octubre de 2018 HORA: 14:30– 16:30 hores Com gestionar la *app de forma eficaç que ens permeta publicar un contingut optimitzat, un prestigi d'imatge innovadora, una diferenciació comunicativa i ser un nou canal d'interès per als nostres clients.

 

LLOC: Casa de la Cultura. Sala d'Informàtica.

INSCRIPCIONS: https://goo.gl/forms/irgdbmhcmupq6vwx2

Agència de Desenvolupament Local de l'Ajuntament 964 03 30 37 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. Curs finançat pel Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme i Fons Feder

-----------------------------------------------------------------------------------------------

CURSO GRATUITO PARA COMERCIANTES: "CREACIÓN DE UNA APP PARA COMERCIOS"

 

El Ayuntamiento de Burriana, a través de la concejalía de Promoción Económica, quiere anunciar la puesta en marcha de una formación gratuita específica para comerciantes. Se trata de un curso que dará las claves para crear una aplicación móvil, que pueda suponer un elemento diferenciador y de valor, para favorecer el aumento de las ventas.

 

La formación tendrá lugar los días  24, 27 y 28 de septiembre y 5 de octubre, de 14:30 a 16:30 horas en la Casa de la cultura. La primera sesión se denomina;  LA IMPORTANCIA DE UNA APP PARA UN COMERCIO. DIA 24 de septiembre de 2018 HORA: 14:30– 16:30 horas. Concienciar de la importancia que tiene una app para la actividad comercial en cuanto a que aporta información inmediata de nuestra actividad además de ser un servicio diferenciador y que mejora la atención al cliente.

 

Segunda sesión: CÓMO DISEÑAR UNA APP PARA UN COMERCIO

DIA 27 de septiembre de 2018   HORA: 14:30– 16:30 horas

Aprender a construir, gestionar y organizar una app para cualquier actividad comercial.

Tercera y cuarta sesión: CÓMO GESTIONAR EFICAZMENTE UNA APP COMERCIAL

 DIA 28 de septiembre y 5 de octubre de 2018   HORA: 14:30– 16:30 horas

Cómo gestionar la app de forma eficaz que nos permita publicar un contenido optimizado, un prestigio de imagen innovadora, una diferenciación comunicativa y ser un nuevo canal de interés para nuestros clientes.

 

LUGAR: Casa de la Cultura.  Sala de Informática.

INSCRIPCIONES:   

https://goo.gl/forms/IRgDbmHCMupQ6VwX2

Agencia de Desarrollo Local del Ayuntamiento

964 03 30 37  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Curso financiado por el Ministerio de Industria, Comercio y Turismo y Fondos Feder