Promocioeconomica.burriana

ANCES OPEN INNOVATION és un programa d'innovació sense precedents al nostre país i que arriba de la mà d'ANCES, l'Associació Nacional de Centres Europeus d'Empreses i Innovació.


13 GRANS EMPRESES TRACTORAS LLANCEN ELS SEUS REPTES A STARTUPS O JÓVENS EMPRESES INNOVADORES DE BASE TECNOLÒGICA per a triar la millor de les solucions presentades. Estes solucions poden vindre en forma de productes, servicis o projectes. 

 

Després de la selecció, les tractoras triaran guanyador en l'esdeveniment final, que tindrà lloc el 19 d'abril en el Centre d'Innovació BBVA, de Madrid. Els guanyadors rebran 500 EUR i la possibilitat de continuar la relació amb l'empresa tractora.


Les empreses que plantegen els reptes són Aertec, BBVA, BSH, Estrela de Llevant, Euskaltel, Gonvarri, Grup Hortes, Iberdrola, Iberostar, Sacyr, Soltec, SPC i Vegenat. El termini per a presentar propostes als reptes està obert fins al 22 de març de 2018.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ANCES Open Innovation presenta 13 retos a la innovación tecnológica

ANCES OPEN INNOVATION es un programa de innovación sin precedentes en nuestro país y que llega de la mano de ANCES, la Asociación Nacional de Centros Europeos de Empresas e Innovación.
13 GRANDES EMPRESAS TRACTORAS LANZAN SUS RETOS A STARTUPS O JÓVENES EMPRESAS INNOVADORAS DE BASE TECNOLÓGICA para elegir la mejor de las soluciones presentadas. Estas soluciones pueden venir en forma de productos, servicios o proyectos. Tras la selección, las tractoras elegirán ganador en el evento final, que tendrá lugar el 19 de abril en el Centro de Innovación BBVA, de Madrid. Los ganadores recibirán 500 € y la posibilidad de continuar la relación con la empresa tractora.
Las empresas que plantean los retos son Aertec, BBVA, BSH, Estrella de Levante, Euskaltel, Gonvarri, Grupo Huertas, Iberdrola, Iberostar, Sacyr, Soltec, SPC y Vegenat.

El plazo para presentar propuestas a los retos está abierto hasta el 22 de marzo de 2018.