emprenedoria

Si eres emprenedor, o estàs pensant a ser-ho, no dubtes a prendre nota del que et comptem a continuació. L'Ajuntament de Borriana, a través de l'Àrea de Promoció Econòmica de la ciutat, ha posat en marxa el (PAE) Punt d'Atenció a l'Emprenedor.


En què consistix? Es tracta d'un servici de consultoria per a emprenedors i PIMES, que et d'oferix assessorament, i tutorización del teu projecte de negoci.


Com puc beneficiar-me d'este servici? Si preferixes l'atenció personal, disposes d'este servici tots els divendres en el Casal Jove, en horari de 9 a 14 de la vesprada. També disposes d'un número de telèfon 672105256, així com d'un correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

 

Cal assenyalar que esta iniciativa és fruit del conveni firmat pel Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme amb la col·laboració de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i treball i el Consorci del Pacte Territorial per a l'ocupació dels municipis ceràmics i la seua àrea d'influència a Castelló.


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Punto de Atención al Emprendedor


Si eres emprendedor, o estás pensando en serlo, no dudes en tomar nota de lo que te contamos a continuación. El Ayuntamiento de Burriana, a través del Área de Promoción Económica de la ciudad, ha puesto en marcha el (PAE) Punto de Atención al Emprendedor.
¿En qué consiste? Se trata de un servicio de consultoría para emprendedores y PYMES, que te de ofrece asesoramiento, y tutorización de tu proyecto de negocio.


¿Cómo puedo beneficiarme de este servicio? Pues si prefieres la atención personal, dispones de este servicio todos los viernes en el Casal Jove, en horario de 9 a 14 de la tarde. También dispones de un número de teléfono 672105256, así como de un correo electrónico Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..


Cabe señalar que esta iniciativa es fruto del convenio firmado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo con la colaboración de la Consellería de Economía Sostenible, Sectores Productivos, Comercio y trabajo y el Consorcio del Pacto Territorial para la ocupación de los municipios cerámicos y su área de influencia en Castellón.