sorteigcompraraborriana

El Saló de Plens de l'Ajuntament de Borriana ha acollit l'acte de lliurament dels tres xecs valorats en 500 euros per a les tres persones afortunades que, durant les últimes setmanes, van emplenar la seua butlleta de participació després de realitzar les compres en fins a sis establiments federats de la ciutat.

Així, han sigut l'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, i el Tinent d'Alcalde Vicent Granel els qui han volgut estar presents al costat dels representants de la Federació, Carlos Capella i Raquel Ninot, per a fer lliurament de cadascun dels tres premis. Tal com explicava Safont “avui hem d'agrair tant el treball de dinamització comercial de la Concejalia i la Federació de Comerç, com a les tres premiades per demostrar que a Borriana tenim tot tipus de productes a la venda i que han confiat en els comerços de la ciutat a l'hora de realitzar les seues compres”. Així, Glòria Olivares, Mireya Vicent i Maria Dolores Silvestre s'han emportat a casa el seu “gran” xec i podran realitzar les compres en algun dels establiments federats de Borriana per valor de 500 euros.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Borriana y la Federación de Comercio entregan los tres premios de 500 euros de su sorteo “Comprar a Borriana té premi”

 

El Salón de Plenos del Ayuntamiento de Borriana ha acogido el acto de entrega de los tres cheques valorados en 500 euros para las tres personas afortundas que, durante las últimas semanas, rellenaron su boleto de participación tras realizar las compras en hasta seis establecimientos federados de la ciudad. Así, han sido la alcaldesa de Borriana, Maria Josep Safont, y el Teniente de Alcalde Vicent Granel quienes han querido estar presentes junto a los representantes de la Federación, Carlos Capella y Raquel Ninot, para hacer entrega de cada uno de los tres premios.

Tal y como explicaba Safont “hoy tenemos que agradecer tanto el trabajo de dinamización comercial de la Concejalia y la Federación de Comercio, como a las tres premiadas por demostrar que en Borriana tenemos todo tipo de productos a la venta y que han confiado en los comercios de la ciudad a la hora de realizar sus compras”. Así, Glòria Olivares, Mireya Vicent y Maria Dolores Silvestre se han llevado a casa su “gran” cheque y podrán realizar las compras en alguno de los establecimientos federados de Borriana por valor de 500 euros.