Regidoría de Igualtat Ajuntament de Borriana Dia de la Dona 2


L'Ajuntament de Borriana, a través de la regidoria d'Igualtat, ha organitzat una completa agenda d'activitats i iniciatives programades amb motiu del Dia Internacional de la Dona.


Des del dia 1 de març i fins al pròxim dia 28, se succeiran actes culturals en la ciutat de Borriana, com a xarrades, exposicions, una menjar de germandat, la tradicional carrera de la dona, activitats infantils, el reconeixement a les dones amb l'entrega de premis del dia de la Dona, o espectacles. Una ferma aposta per posar en valor la figura de la dona en la societat.

Regidoría de Igualtat Ajuntament de Borriana Dia de la Dona 1
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Con el mes de marzo comienza el mes de la mujer

El Ayuntamiento de Burriana, a través de la concejalía de Igualdad, ha organizado una completa agenda de actividades e iniciativas programadas con motivo del Día Internacional de la Mujer.

Desde el día 1 de marzo y hasta el próximo día 28, se sucederán actos culturales en la ciudad de Burriana, como charlas, exposiciones, una comida de hermandad, la tradicional carrera de la mujer, actividades infantiles, el reconocimiento a las mujeres con la entrega de premios del día de la Mujer, o espectáculos. Una firme apuesta por poner en valor la figura de la mujer en la sociedad.